Van onze klanten…

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt in het gastenboek nadat we het beoordeeld hebben.
We behouden het recht voor berichten te wijzigen, te verwijderen of niet te publiceren.
11 entries.
Alie Weima Alie Weima uit Maasland schreef op 9 juli 2022 om 22:21
Twee weken geleden het boek Dagboek van een Triller besteld. Dit boek is geschreven door mijn ex collega Janneke den Ouden. Ze verteld het verhaal hoe de diagnose Parkinson haar leven op z’n kop zette. Het is een ontroerend verhaal, maar met haar humor kan Janneke ook relativeren. Een echte aanrader. Boek kon snel geleverd worden.
Bert Bert uit Vlaardingen schreef op 6 april 2022 om 10:29
Heerlijke en belangrijke winkel en hartverwarmende service!
Ron Ron uit Maassluis schreef op 12 februari 2022 om 17:26
Heerlijk zo'n 'ouderwetse' prima boekenhandel; de Boeken zijn snel beschikbaar en een prima service en ik haal ze graag persoonlijk af !
Dasja Dasja uit Maassluis schreef op 22 november 2021 om 20:34
Een sfeervolle boekwinkel in het oude centrum waar je nog steeds pareltjes kunt vinden!! Voor mij is er geen andere boekwinkel om een boek te (bestellen en) kopen dan bij het Keizerrijk!! De service is geweldig: heel persoonlijk en altijd even vriendelijk en attent. Met een ruime keuze aan kinder- en prentenboeken, mijn favorieten.
Riet Knierim-Visser Riet Knierim-Visser uit Maassluis schreef op 13 september 2021 om 16:47
De Overlevenden ,roman van Alex Schulman gelezen dit weekend.... een echte aanrader! Wist U dat de Service van boekhandel het Keizerrijk in Maassluis 5 sterren krijgt van mij.
Jaap Poldervaart Jaap Poldervaart uit Maassluis schreef op 27 mei 2021 om 11:43
Zojuist telefonisch het boek Memoires/Haagse jaren van Ruud Lubbers besteld voor iemand waarvan ik hoop dat ze er blij mee zal zijn. In het telefoongesprek gesproken over mijn achternaam en zijn lokale klank en herkomst. Was leuk en nu uitkijken naar Ruud Lubbers boek.
Marinus van Boven Marinus van Boven uit Maassluis schreef op 28 maart 2021 om 12:51
Denk je eens in. Een binnenstad zonder winkels, zonder winkelend publiek! En bestelbusjes die door de straten sleuren! Is dat wat we willen? Dat is wat we uiteindelijk krijgen als we online blijven bestellen via internet. Daarom en om de volgende redenen bestel ik mijn boeken bij het Keizerrijk. Vriendelijke bediening, en er wordt met je meegedacht. Je moet wat langer op je bestelling wachten, online heb je het misschien de volgende dag binnen, maar menselijk contact is toch waar het om gaat in het leven?
Rob van Herwaarden Rob van Herwaarden uit Vlaardingen schreef op 24 februari 2021 om 09:13
Ik heb gisteren boeken bij jullie besteld en daarbij aangegeven dat ik ze wel op zou komen halen in de boekenweek. Ik was even vergeten dat de boekenweek is verplaatst naar de zomer. Daar ga ik dus maar niet naar op wachten. Dus graag ontvang ik dus eerder een berichtje als de boeken binnen zijn.
Dick van Wassenaar Dick van Wassenaar uit Maassluis schreef op 20 februari 2021 om 14:21
Was en is nog steeds een echte boekwinkel waar onverwachte verassingen te vinden zijn en waar de klant koning(in) is. Laten we er allemaal voor zorgen dat het zo blijft!
M. de Schiffart M. de Schiffart uit Maassluis schreef op 6 februari 2021 om 09:33
Een echte boekenwinkel, zoals ik die me kan herinneren uit mijn jeugd. Een vriendelijke en bereidwillige bediening echter zonder opdringerig te zijn. Kortom een plezier om naar toe te gaan. Jammer dat alles nu gesloten is en rond snuffelen niet mogelijk is.
Marc Marc uit Uffelte schreef op 1 februari 2021 om 16:09
Leuke winkel, aardige mensen...